Auto uzpirkšana – ātri, ērti, vienkārši un bez liekām raizēm!


Auto uzpirkšana – ātri, ērti, vienkārši un bez liekām raizēm!
13.01.2023

Auto uzpirkšana ir pakalpojums, ar kuru automašīnas īpašnieks var pārdot savu transportlīdzekli uzpirkšanas uzņēmumam. Uzņēmumi, kas veic auto uzpirkšanu, parasti piedāvā samaksu par automašīnu uzreiz pēc tās novērtēšanas un veic visu nepieciešamo dokumentu apstrādi.

Veicot auto uzpirkšanu, kā tiek noteikta automašīnas vērtība?

Lai noteiktu automašīnas vērtību, auto uzpirkšanas uzņēmumi parasti izmanto vairākas metodes. Veicot automašīnas novērtēšanu, vērā tiek ņemti tādi kritēriji kā:

  • Automašīnas veids, marka un tās aktualitāte tirgū;
  • Automašīnas ražošanas gads un komplektācija;
  • Automašīnas tehniskais, vizuālais stāvoklis un nepieciešamie ieguldījumi;
  • Tehniskās apskates termiņš, ceļa ekspluatācijas nodokļa maksājumi, kā arī citi faktori.

Automašīnas vērtību var ietekmēt arī tirgus cenas, tās servisa vēsture, nobraukums, kā arī esošā ekonomiskā situācija. Piemēram, palielinoties ienākumiem, cilvēki nereti izvēlas iegādāties jaunākas un elegantākas automašīnas, bet savu iepriekšējo auto atstāj kā daļu no samaksas.

auto uzpirkšanai tiek pieņemti dažādi auto

Foto: Hayes Potter, unsplash.com

Kādēļ izvēlēties auto uzpirkšanu pie Pērc un Brauc?

Arī Pērc un Brauc komanda piedāvā auto uzpirkšanu. Kādēļ tā ir parocīga? Mēs uzņemamies visas pārdošanas rūpes – tehnisko apskati, automašīnas sakopšanu, sludinājuma sagatavošanu, izvietošanu reklāmas portālos, kā arī pārdošanas garantiju. Tas nozīmē, ka Jūs varēsiet bez raizēm pavadīt savu brīvo laiku, neatbildot uz zvaniem par auto sludinājumu, lieki netērējot laiku, atrādot to interesentiem, kā arī, neiedziļinoties automašīnas pārreģistrācijas procesā.

auto uzpirkšanai tiek pieņemti dažādi auto

Foto: Hayes Potter, unsplash.com

Auto uzpirkšanai nav jābūt sarežģīta

Pārdot automašīnu Pērc un Brauc ir ļoti vienkārši:

  1. Atbrauciet uz mūsu autoplaci Rīgā, Lubānas ielā 78a vai arī atsūtiet automašīnas fotogrāfijas uz e-pastu info@percunbrauc.lv vai WhatsApp uz numuru 29696523.
  2. Mūsu darbinieks veiks automašīnas novērtējumu;
  3. Vienosimies par cenu un visus dokumentus nokārtosim 15 minūšu laikā!

Pēc dokumentu nokārtošanas samaksu par automašīnu saņemsiet savā bankas kontā vien dažu minūšu laikā.

Pārdodot automašīnu Pērc un Brauc, automašīnas īpašnieks nodod īpašumtiesības un pilnu atbildību pār automašīnu. Tas nozīmē, ka ar pārdošanas brīdi, transportlīdzekļa īpašnieks vairs nav atbildīgs par iespējamiem pārkāpumiem vai citām problēmsituācijām, kas var rasties pēc tās pārdošanas brīža.

Nav nozīmes, kāda veida, izmēra, motora tilpuma vai vecuma automašīnu vēlaties pārdot – kompaktklases auto, džipus vai kabrioletus – mums Jums ir piedāvājums!

Gadījumā, ja mūsu piedāvātā cena neatbilst iecerētajai, savu automašīnu iespējams atstāt mūsu auto placī, kur parūpēsimies par Jūsu automašīnas pārdošanu.

Tiekamies mūsu auto placī un mēs bez liekām raizēm palīdzēsim Jums pārdot savu auto!