Auto iegādes veidi


Auto iegādes veidi
08.06.2023

  1. Automašīnas iegādes veidi.

Ir divi veidi, kā norēķināties par lietotu automašīnu: maksāt ar saviem līdzekļiem vai ņemt auto kredītu/līzingu. Ja maksājiet ar saviem līdzekļiem, tad budžeta plānošana ir vienkāršāka. Pārliecinieties, ka neiztērējat visus savus ietaupījumus, un atcerieties atlikt naudu reģistrācijai, apdrošināšanai un iespējamam turpmākam remontam.

Liela daļa klientu izvēlas iegādāties automašīnu kredītā, lai varētu netērēt savus ietaupījumus, vai arī, lai iegādātos dārgāku automašīnu. Ņemot aizdevumu, pirmais solis, kas jāveic, ir pieteikuma aizpildīšana mājaslapā attālināti vai klātienē pie mums tirdzniecības vietā Lubānas ielā 78a, Rīgā, kur mūsu līzinga speciālisti pārbaudīs Jūsu līzinga iespējas un piedāvās Jums labāko variantu. Atcerieties tikai paņemt līdzi derīgu personu apliecinošu dokumentu un internetbankas pieejas.

Lai precīzi uzzinātu kredīta maksājumu ir jāaizpilda pieteikums šeit, un jāpievieno konta pārskatas par pēdējiem 6 mēnešiem .pdf formātā. Tikai pēc pieteikuma pārbaudes līzinga speciālists zinās klienta nosacījumus, bet atsevišķos gadījumos būs nepieciešama klienta identificēšana un datu apstrādes lapas parakstīšana klientam.

Ņemiet vērā, ka līzinga iespējas pirmajā solī tiek pārbaudītas vispārīgi, bez konkrētas automašīnas pievienošanas, jo klātienē ir liela automašīnu izvēle un klientam ir tiesības izvēlēties arī citu automašīnu.

  1. Izvēlieties vajadzīgās funkcijas

Tā kā ir pieejamas tik daudz iespēju, pareizās automašīnas izvēle var būt ļoti sarežģīta. Veltiet laiku, lai pārdomātu, kā plānojat izmantot automašīnu. Piemēram, ja Jums ir ģimene, Jums ir nepieciešams pietiekami daudz vietas visiem, kā arī daudz vietas personīgajām mantām – te iespējams, ka jāizvēlas automašīna, kur salonā un bagāžas nodalījumā būs pietiekami daudz vietas visām mantām un pasažieriem.

Paturiet prātā, ka katra lietotā automašīna ir atšķirīga. Dažām ir nobraukts vairāk kilometru, un tām ir lielāks nolietojums. Bet, kopumā uzmanība būtu jāpievērš nevis automašīnas nobraukumam, bet gan tās tehniskajam un vizuālajam stāvoklim, jo gadās tā, ka automašīna ar lielāku nobraukumu ir daudz labākā stāvoklī nekā automašīnai, kurai nobraukums ir mazāks.

Ņemiet vērā arī to, ka jārēķinās ar automašīnas uzturēšanas izmaksām arī nākotnē, tāpēc ne vienmēr noteicošais faktors ir cena.  Iespējams, ka pats lētākais auto nākotnē prasīs lielākus ieguldījumus nekā kāds cits, kas iegādes brīdī maksās vairāk.

Varat sašaurināt meklējamo lauku, izveidojot obligāto automašīnas funkciju sarakstu. Pēc tam meklējiet modeļus ar šīm funkcijām. Virzoties uz priekšu automašīnas meklējumos, izveidojiet sarakstu ar dažiem automašīnu modeļiem, lai izpētītu sīkāk.

Vai arī “nospraudiet” sev budžetu, kādā Jūs vēlaties iegādāties automašīnu, tas arī palīdz saīsināt automašīnas meklējamo laiku, markas un modeļus.

  1. Sazinieties ar pārdevēju

Kad esiet izpētījis mājaslapā esošās automašīnas, kuras Jūs interesē, sazinieties ar pārdevēju, lai noskaidrotu, vai transportlīdzeklis joprojām ir pieejams, un uzdodiet Jums interesējošos jautājumus par transportlīdzekli.

Ņemiet vērā, ka mūsu tirdzniecības vietā: Rīgā, Lubānas ielā 78a vienmēr ir vairāk automašīnas pieejamas uz vietas, kas vēl nav safotografētas un ieliktas mājaslapā.

Gaidīsim Jūs ciemos, kur vienmēr mūsu pārdevēji ieteiks Jūsu vajadzībām piemērotāko automašīnu un līzinga speciālisti piedāvās labāko līzingu automašīnas iegādei.