Par mums

Vai lietots auto var būt labs?

Lielai daļai cilvēku automašīnas pirkums ir neskaidra un nesaprotama lieta. Mēs percunbrauc.lv vēlamies to maksimāli atvieglot, lai pirkums atbilstu mūsu uzņēmuma pamatprincipam – pērc un brauc. Uzskatām, ka automašīna mūsdienās ir praktisks un nepieciešams pirkums ikvienā mājsaimniecībā un lietots auto var kalpot ilgi.

Tāpēc mēs saviem klientiem piedāvājam plašu dažādu zīmolu lietotas automašīnas, kas atbildīs jebkurām prasībām, gaumei un arī maciņam. Ja Jums nav zināšanu par automašīnām, vai arī konkrēti nezinat, ko īsti vēlaties, tad vienmēr esat laipni gaidīti mūsu tirdziecības vietā: Rīgā, Lubānas ielā 78a, kur mūsu konsultanti laipni atbildēs uz visiem Jūsu jautājumiem un parādīs plašo auto klāstu. Atgādinām, ka gan fiziskām, gan juridiskām personām mēs piedāvājam arī izskatīt līzinga iespējas. Jūs vienmēr varat arī pārdot mums savu automašīnu, vairāk informācijas meklējiet PĒRKAM TAVU AUTO sadaļā.

Šobrīd percunbrauc.lv ir pieejamas vairāk nekā 130 lietotas automašīnas no Eiropas un Latvijas. Visus pārdošanā pieejamos auto var apskatīt šajā mājaslapā, kā arī tirdzniecības vietā: Rīgā, Lubānas ielā 78a, kur katru mēnesi savu auto izvēlas vairāk nekā 80 klientu.

Kāpēc iegādāties auto pie percunbrauc.lv ir izdevīgi?

  • Vairumā gadījumu nav nepieciešama pirmā iemaksa pērkot auto līzingā;
  • Iespēja izvēlēties kādu no dāvanām (CSDD izmaksas, Octa apdrošināšana vai pilna bāka degvielas);
  • Elastīgāka klienta maksātspējas izvērtēšana;
  • Klienta vecais auto var kalpot kā iemaksa;
  • Bezskaidras naudas norēķins un bezmaksas dokumentu noformēšana uz vietas;
  • Plašs auto klāsts dažādās cenu kategorijās.

Pērc, brauc, maini

Mēs piedāvājam arī unikālu auto iegādes iespēju – ilgtermiņa noma! Tā ir iespēja pirkt izvēlēto auto, braukt ar to vismaz 9 mēnešus un, ja nepieciešams, mainīt auto pret citu, kas vairāk atbilst tā brīža vajadzībām vai finansiālajām iespējām.

Kā tikt pie izvēlētā auto?

  • Mājaslapā percunbrauc.lv izvēlies sev vēlamo automašīnu;
  • Aizpildi pieteikumu un ātrākai izskatīšanai pievieno konta pārskatu;
  • Mūsu speciālisti apstrādās jūsu pieteikumu un tiks izvērtēta Jūsu maksātspēja;
  • Pozitīvas atbildes gadījumā Jūs aicinās klātienē, kur redzēsiet gan visu auto klāstu, gan varēsiet noformēt visus nepieciešamos dokumentus tajā pašā dienā.

Ja plāno iegādāties lietotu auto, tad noteikti apskati piedāvājumu mājaslapā percunbrauc.lv un aizpildi pieteikumu vai apmeklē mūsu auto tirdzniecības vietu Rīgā, Lubānas ielā 78a.

Vēlies pārdot savu auto – uztici to profesionāļiem

Ja vēlies pārdot savu auto, bet nevēlies nodarboties ar sludinājumu izvietošanu, auto fotografēšanu un komunikāciju ar pircējiem, arī to vari uzticēt mūsu speciālistiem.

Mēs sagatavosim auto pārdošanai – nofotografēsim, izvietosim sludinājumus, uzņemsimies komunikāciju ar potenciālajiem pircējiem un nokārtosim ar pārdošanu saistītās formalitātes. Auto īpašniekam atliks tikai saņemt naudu par pārdoto auto un izvēlēties savu nākamo spēkratu.